Rólunk

Vállaljuk céges, családi -és magánrendezvények szervezését, lebonyolítását.

Az Árajánlat elkészítéshez, kérjük keressen fel bennünket! ☎📩📲📯

A Kanna Guruló Csehó 2019-ben a ráckevei Duna – parton, a Szegedi Kis István sétányon talált új, és a jövőbeli terveink szerinti állandó kitelepülési helyére a nyári szezonban. A Kanna Guruló Csehó 2020. májusától a nyári szezonban újult erővel várja kedves vendégeit! Egyéb rendezvényre való felkérés esetén, továbbra is, bárhova elgurulunk! 😊🚚✌

 

Bemutatkozás:

Guruló Csehónk megvalósításának ötlete 2015-ben fogalmazódott meg bennünk, hátunk mögött tudva megannyi fesztivált és Food Truck rendezvényt. Számtalan átvirrasztott, agyalós, vitatkozós és „kreatívkodós” este után eljutottunk oda, ahova szerettünk volna, körvonalazódni látszott kis tervünk, hogy mi mit szeretnénk látni, mit szeretnénk nyújtani, a vendéglátás milyen formáját szeretnénk megvalósítani és képviselni kis hazánk nagy rendezvényein, fesztiváljain.

Hiszünk a minőségben! Kezdeti lépéseink elsődleges célja az volt, hogy minél egészségesebb és hazai alapanyagokkal dolgozzunk! Ezen az úton elindultunk el, ezen járunk és haladunk… így ennél is maradunk! 

Az évek alatt egyre több olyan alapanyaggal dolgozunk, amit Ráckevének és a környékbeli  kistermelőknek köszönhetünk. Szörpjeink, amelyek limonádéink is készülnek, gyógynövénykertész által termesztett bio gyümölcsök és növények. Nem csak finomak, de egészségesek is mert adalékanyag mentesek

A környezetvédelem fontosságát is szem előtt tartva, közel három éve, kizárólag lebomló/elbomló poharakban kínáljuk italainkat. Az italainkhoz használt szívószálak illetve az ételeknél szervírozásához használt tányérok és evőeszközök, szintén lebomló anyagból készültek.

Terveink között még mindig szerepel, (amennyiben ez technikailag megoldható és kivitelezhető), hogy napelemekkel felszerelve guruljunk majd  rendezvényről-rendezvényre, így csökkentve a központi energia felhasználását.

🎲♠🃏

Szeretnénk, hogy vendégeink a sorban állás ideje alatt is kellemesen „játszva” töltsék el az időt, így különböző játékokkal (kártya, kocka, tetris…) kedveskedünk a nálunk fogyasztóknak.

📞

Csehónknál létrehoztunk egy külső mobiltelefonok feltöltésére alkalmas pontot,  ahol bárki feltötheti lemerülőben lévő készüléket.

🍷🍸🍺🥂☕  •   🍴🥞🍩🥪🧀

A Kanna Guruló Csehó egészséges és ízletes italokat kínál, ételeinket rendezvénytől, helyszíntől és előre egyeztetett igényeknek szerint vállaljuk és készítjük. Italaink és  ételeink elkészítésénél is, mindenekelőtt a minőségre törekszünk!

🥤 🍒 🍋  🍓

A Kanna italkínálatát elsősorban a vendégek igényei, az eddigi tapasztalataink, a nyár és a fesztiválok alaphangulata ihlette. 

Céges -és magánrendezvényre való felkérés esetén, kínálatunkat a megrendelők igénye szerint változtatjuk.

Italkínálatunkat az alap gondolataikhoz illetve a Kanna Guruló Csehó lehetőségeihez mérten alkítottuk. A rostos -és szénsavas üdítők mellet házi szörpöket is kínálunk. Minden vendég nagy kedvence, ami mára már specialitásunk  🙂 a házi limonádé, melyeknek alapanyagai a rengeteg friss citrus -és idénygyümölcs; ízesítésükhöz bodza, menta, levendula,  csalán, körömvirág, málna és  eper szörpeinket használjuk. Házi készítésű jeges gyümölcsteánk minőségi szálas tea felhasználásával készül, melynek elkészítéséhez narancsot, citromot, lime-ot, friss idénygyümölcsöket, gyümölcspürét és mentát használunk.

Kávéinkat (ristretto, espresso, cappuccino, caffe latte) jó minőségű, szemes kávéból készítjük.

A nyári meleg kedvenc kávéja az “eredeti recept” alapján készített Frappe 🙂  a görög jegeskávé, vízzel, tejjel, laktózmentes vagy növényi tejjel elkészítve.

🍺🍷🍾

Alkoholos italaink: sör, bor és pálinka! is. 🙂 Borainkat a szigetcsépi Gál Pincészet minőségi palackozott borai és a Badacsonytomaji Varga Pincészet kínálatából válogattukCsapolt, olasz fehér habzóborunk nemcsak önmagában kiváló: bogyòs gyümölcsök hozzáadásával vagy fröccsnek elkészítve is könnyű frissítő . A Kannában Proseccoból készül az Aperol Spritz, a Hugo és sok más, habzóbor alapú finomság is. 🙂

Csapolt Söreink a Soproni (világos) sör , Meggyes Sör (Legenda Sörfőzde).

Guruló Csehónk külső sörcsapja láttán mindnekinek (és egyszerre) 🙂  csapolni támad kedve; hát csapoljunk! 🙂

Pálinkáinkat a ráckevei Árpád Fejedelem Pálinkaház kítűnő, díjnyertes Kajszi, Szilva, Meggy, Irsai Olivér, Birs pálinkáiból állítottuk össze. 

Röviditalok, Koktélok, Longdrinkek… “mertmuszájhogykellhogylegyenmindenfélepia” :))  A nyári melegben elsősorban a jòl bevált és megszokott italokat fogyasztják előszeretettel vendégeink; Mojitot, Cuba Libre-t, Vodka Szóda-t és sok más alkoholos finomságot készítünk. Rövidital kínálatunk melyekből italainkat is készítjük : Stolichnaya, Bacardi, Bacardi Oakheart, Bombay Saphire, Olmeca Tequila, a Jack Daniel’s, Jameson, Johnnie Walker , Jägermeister, Unicum, Mák likőr… melyek (általábanmeghozzákkedvet az iváshoz az “inni vágyóknak”! 😊✌

Terveink között szerepel, hogy italaink mellett gyors, és könnyű harapnivalót is készítésünk amik elegendők azoknak, akik nem a farkas éhségüket szeretnék csillapítani, csak “harapnának valamit”.
Tervezett Ételeink: Avocadokrém, padlizsánkrém és kőrözött pirítóssal, friss zöldséggel, Pannini, Mozzarella friss bazsalikommal, paradicsommal olíva olajjal; Paraszttál, házi készítésű  szalámival, sonkával, liba tepertővel, házi kenyérrel. Sajttál, házi készítésű sajtok válogatásából különböző ízekben. A tervezett ételekhez használt alapanyokat is Ráckevéről és Ráckeve környékéről, a helyi termelőktől kívánjuk beszerezni. 

Úgy gondoljuk, hogy  a magunkkal szembeni elvárások, az elhivatottságunk, a minőség, segítőkészség, udvariasság és a vendégszeretet, az egyszerű de nagyszerű vendéglátás alapjai. Nálunk ezek nem csak nagy szavak: ezek alapelveink és a Kanna létrejöttének valódi célja és szándéka. Érzéseink és igyekezetük, hogy mindez megvalósítható, gondolatainkat előbb tettekké,  majd elért, és a jövőben elérhető célokká formálta. 

A mindennapos életünk során tapasztalt és jelen lévő, és az előre nem, vagy előre jòl látható buktatók ellenére is, töretlen a lendületünk! Továbbra is bízunk benne, hogy a szórakozás és az átbulizott éjszakák nagyszerű emlékei mellet, a környezetünkre is ügyelve, talán egy kicsivel többet és kicsivel jobbat adunk/adhatunk a megszokottnál!

Meggyőződésünk és hitünk alapja a rendezvényekről érkező pozitív visszajelzések, és az elégedetten távozó vendégek mosolya.  🙂

 

A Kanna Guruló Csehó sok szeretettel várja minden kedves vendégét

❤ ❤ ❤ 

 

 

Kapcsolat

✉ [email protected]

☎ +36709447338

☎ +36709421151

 

Cégadatok:

Cégnév: Kanna Trade Bt.

Székhely: 2300 Ráckeve, Erdész utca 18.

Adószám: 25549564-2-13

                                                                                                                                                                                      

Web: www.gurulocseho.hu
Facebook: www.facebook.com/kannagurulocseho

 

Legutóbbi hozzászólások
    Keress minket Facebook-on is